Načini plaćanja

  • Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo Vam nekoliko mogućnosti plaćanja:
  • Plaćanje pouzećem – Možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
  • Avansno plaćanje – Popunjavanjem uplatnice i uplatom na šalteru bilo koje banke ili pošte

 

** (Plaćanje skeniranjem QR koda)

** (Plaćanje kreditnom karticom – Platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro ili AmEx)

** Način plaćanja koji je u planu, trenutno nije u funkciji

Isporuka

E-kupovina ima potpisan ugovor sa kurirskim službama: City Express www.cityexpress.rs Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. 

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Cena poštarine:

  • Do 5 kg: cena je 300 dinara 

  • Preko 5 kg: cena je 420 dinara

 

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac uz paket dobija gotovinski račun zajedno sa fiskalnim računom. Ukoliko je isporuka pouzećem, kupac plaća kuriru račun prilikom preuzimanja paketa, a kurirska služba će primljen novac uplatiti na jedan od tekućih računa Shopsi po osnovu otkupnine za isporučenu robu.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.