Prikaz 1–24 od 64 rezultata

Jedno od malih, ali slatkih životnih zadovoljstava je sposobnost žena da satima razgovaraju o nevažnim, za okruženje nebitnim stvarima, koje možda nisu od svetskog značaja, ali za nas, ti razgovor te ženske priče, ne samo da daju dublj smisao susretima uz kafu, već i ulepšavaju našu ponekad monotonu, a kadkada i sumornu realnost.

Uživanje u lepoti parfema je jedno od tih slatkih životnih zadovoljstava. Oni nam popravljaju raspoloženje i ulepšavaju svakodnevnicu . Čine nas zadovoljnijima, lepšima i spolja i iznutra.

Kada hodate mirisnim stazama i stražujete nove kompozicije nikada ne znate sa kakvim blagom se možete susresti i kakav lubavni zanos vam može napraviti nekoliko dragocenih kapljica parfema. Često mogu otvoriti vrata u najskrivenije kutke vaše duše i dosta reči o vašim čežnjama i vašem karakteru .

Nemojte biti dosledni jednom parfemu, jer život je tako kratak, a bogatstvo mirisa beskrajno. Možete imati parfem za godišnje doba, za posao, za dan i veče, za sebe, za posebne prilike i za raspoloženje . Najbolje je imati minise različitih mirisnih grupa, jer vaše raspoloženje i prilike mogu biti različite.

Da biste otkrili pravu poruku koju parfem nosi u sebi i njegovu lepotu i uživali u njemu, potrebno je dopustiti parfemu da zaživi na vašoj koži, a to je petnaestak minuta nakon nanošenja. Pa čak i ako niste našli zajednički jezik sa njim, nemojte ga bezobzimo izgrditi, jer svaki parfem je malo umetničko delo. Iza njega stoji umetnik, posebna priča, posebna emocija Svaki parfem je jedinstven . Zato uživajte dok otkrivate njegovu kompoziciju. lepotu i dušu. Miris je toliko intimni i subjektivni detalj, tako da je izbor isključivo na vama.